Functionzone

FunctionzoneMet de komst van de Functionzone kunnen wij alle kanten op. Tijdens de trainingen wordt gebruik gemaakt van verschillende trainingsmethodes en materialen waarbij het volledige lichaam wordt getraind. Dit maakt deze zaal multifunctioneel en wordt dan ook veel gebruikt bij personal training.

In de Functionzone geven wij de volgende groepslessen:

Big Five is kracht in zijn uiterste vorm, we werken aan de squats, deadlift, benchpresses, pull-up en military presses.

Boksfit is een workout waarbij u uw hele lichaam gebruikt. De krachtige bewegingen van de armen worden afgewisseld met het lichtvoetig heen en weer gaan van uw benen.

Corestability Small dit is een les waarbij wij ons richten op het stabiel en in balans maken van uw lichaam en dan met name de romp, buikspieren en rugspieren.

Cross Fitness is een speciale les voor motorcrossers voor meer kracht en stabiliteit op plekken in uw lichaam die u tijdens uw sport nodig heeft.

High Intensity Interval Circuit is een explosieve korte les waarbij u met allerlei materialen actief aan conditie en kracht werkt.

Starten met een groepsles in de Functionzone maar nog geen idee welke?

Als u geen keuze kunt maken maak dan een afspraak. We kijken op basis van uw kunnen, conditie, lichamelijke beperkingen etc. wat de beste groepstraining voor u kan zijn. U krijgt een rondleiding door de sportschool en we leggen de verschillende mogelijkheden uit. Bel voor een afspraak 0529-484375 of stuur een email naar helios@heliosfit.nl.

 

Tarieven Lestijden Helios App Telefoon Email Facebook