Fitness Individueel

Helios FitnessIndividueel fitness betekent dat u zelf met een persoonlijk op maatgemaakt schema in onze sportschool gaat trainen, dit kan op fitness toestellen in de fitness ruimte, cardio of kracht training of met de Kinesis wand. U kunt trainen voor conditie, balans, kracht stres verminderen of afvallen.

Bij uw eerste bezoek heeft u een persoonlijk gesprek en een test met onze fitnessinstructeur en  zal naar aanleiding daarvan een persoonlijk schema op maat voor u samengesteld worden. Na elke 8 weken zal uw schema met uw trainer worden geëvalueerd en indien nodig aangepast worden. Wij leggen u uit hoe u de apparaten kunt instellen en gebruiken, welke houding u aan moet nemen etc.

Met ons gratis Helios App bent u in staat uw voortgang d.m.v. een app op uw telefoon of tablet te volgen, bij te houden en aan te passen. Indien u tussentijds behoefte heeft tot aanpassing, kunt u ook een instructeur vragen die doorlopend in de fitnesszaal aanwezig is of een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.

Starten met Fitness

Heeft u vragen of wilt u een gratis proefles volgen, bel dan met 0529-484375 of kom een keer langs bij Helios. Klik hier voor de tarieven.

 

Tarieven Lestijden Helios App Telefoon Email Facebook