Circuit training

circuit training

Uw instructeur

Thomas Klein Ganseij Thomas Klein Ganseij

Houdt u van afwisseling, vind u het leuk om samen te sporten, dan is circuit training echt iets voor u. Elke les is anders en onder professionele begeleiding wisselt u verschillende oefeningen af. Hiermee traint u alle spiergroepen in uw lichaam en uw conditie. Wij maken gebruik van allerlei cardio- en krachtapparaten, doen grondoefeningen en conditieoefeningen.

Circuit training is een vorm waarin u op elk moment in kunt stappen. De trainer geeft van tevoren hoe oefeningen moeten worden uitgevoerd en waar u op moet letten. Heeft u een blessure of ergens last van, geef dit dan vooraf aan, dan houden wij hier rekening mee.

Wanneer u een tijdje circuittraining heeft gedaan, zult u merken dat u soepeler wordt, langer oefeningen vol kunt houden en dat het vooral gezellig is. Want samen sporten in een totaalprogramma is een goede stimulans.

Wat moet u weten

De Circuit training wordt op woensdagavond van 20.30 tot 21.30 uur gegeven. Kom in kleding waarin u zich vrij kunt bewegen. Neem een handdoek mee (zodat u deze kunt gebruiken op apparaten of transpiratie kunt afvegen) en een bidon met water. Zorg dat u 5 minuten van tevoren aanwezig bent, dan kunnen we op tijd beginnen.

Starten met Circuit training

Heeft u vragen of wilt u een gratis proefles volgen, bel dan met 0529-484375 of kom een keer langs bij Helios. Klik hier voor de tarieven.

 

Tarieven Lestijden Helios App Telefoon Email Facebook