Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness

Als werkgever weet u wel dat fitte werknemers productiever zijn en meer energie hebben. Veel sporten zijn blessure gevoelig en daarom is fitness, een groepsles, bootwalk of bootcamp onder professionele begeleiding een uitkomst.  U kunt de organisatie van bedrijfsfitness uitbesteden aan Helios.

Hoe pakken wij uw bedrijfsfitness plan aan, er zijn verschillende mogelijkheden:

Bedrijfsfitness Individueel

U geeft de werkgever eigenlijk de mogelijkheid om op bedrijfskosten of tegen een kleine vergoeding te sporten. Uw werknemer sport in haar of zijn eigen tijd, en kiest  voor een sportactiviteit, groepsles die bij hem of haar past.

Bedrijfsfitness in groepsverband

Om de teamspirit van uw werknemers te vergroten, kan ook onder werktijd worden gesport. U maakt afspraken over een vast tijdstip in de week (wellicht meerdere tijden) en in overleg kunnen we vaste groepslessen of wisselende programma’s maken. Ook kunnen we het naar een doel toe werken of het groepsgevoel stimuleren door samen te sporten. Het is mogelijk om gezonde voeding en voorlichting hierover aan uw programma toe te voegen. Bedrijfsfitness in groepsverband is een setting waarin mensen met elkaar op een andere manier bezig zijn en dit verhoogt het groepsgevoel.

Bedrijfsfitness buiten

Wij kunnen ook bootwalk of bootcamp verzorgen. Onze trainer ontvangt de groep, waarna de buitentraining start. Voordeel, zeker voor mensen die alleen binnen werken, is dat ze nog eens buiten komen en daardoor alerter blijven en beter kunnen functioneren. Wel sporten we met regen en sneeuw gewoon door, alleen bij extreme weersomstandigheden wordt een training afgezegd.

Starten met bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness NederlandWilt u starten met bedrijfsfitness maak dan een afspraak met Natasja Westerhof. Zij leidt u graag rond en kan voor u de mogelijkheden op een rijtje zetten.  Ook hoe u werknemers motiveert om te starten met sporten. Bel direct voor een afspraak 0529-484375 of mail naar n.westerhof@heliosfit.nl.

 

Tarieven Lestijden Helios App Telefoon Email Facebook