55+ Vitaal en Fit op muziek

55+ Vitaal en Fit

Uw instructeur

Lieneke SchenkLieneke Schenk

Als u al wat op leeftijd bent is fit en gezond blijven heel belangrijk. 55+ Vitaal en Fit op muziek is een actieve training, waarbij wij met kleine eenvoudige bewegingen, lekker bezig  zijn op muziek van nu en vroeger. Iedereen kan hieraan meedoen. Het is vooral gezellig om met leeftijdgenoten te sporten. Naast het sociale aspect is samen sporten een drijfveer om door te zetten. Als u lichamelijke klachten heeft, houden wij hier rekening mee. 

De training zorgt voor de positieve effecten op uw lichaam, hart en longen. Want wie op deze leeftijd actief blijft, plukt daarvan de vruchten met:

  • een betere hartfunctie en gezondere bloedsomloop
  • constante bloedsuikerspiegel
  • gezondere gewrichten
  • minder kans op kanker
  • betere slaap
  • verhoging van de botmassa

Voor 55+ hebben wij naast 55+ Vitaal en Fit op muziek ook 55+ Fitness groepsles in de fitnesszaal. Klik hier voor meer informatie

Wat moet u weten

De les duurt  60 minuten en wordt gegeven in de groepszaal op . Kom in kleding die lekker zit en waarin u zich makkelijk kunt bewegen. Neem een handdoek mee (voor op uw matje) en een bidon met water. Goed water drinken na de les is heel belangrijk! Zorg dat u 5 minuten van tevoren aanwezig bent, dan kunnen we op tijd beginnen. Na afloop kunt u gezellig nog gratis koffie of thee drinken aan ons stamtafel.

Starten met 55+ Vitaal en Fit op muziek

Heeft u vragen of wilt u een gratis proefles volgen, bel dan met 0529-484375 of kom een keer langs bij Helios. Klik hier voor de tarieven.

 

Tarieven Lestijden Helios App Telefoon Email Facebook