Bodybalance

Bodybalance

Uw instructeur

Jeanet WeverJeanet Wever

Kom met uzelf weer in balans. Bodybalance combineert de technieken van yoga, tai chi en pilates met elkaar. Zoals de ademhalingsoefeningen, rek en strekoefeningen, balansoefeningen en spierversterkende oefeningen. Een goede manier om stramme spieren soepel en sterk te maken en te houden. U voelt zich zelfverzekerder en beter in uw vel.

Vooral als u ook lichamelijke klachten heeft, liever met rustige bewegingen maakt, meer rust wilt en dit wilt bewerkstelligen door uzelf wel in te spannen, dan is bodybalance de les voor u.

Wat moet u weten

De les duurt 55 minuten en wordt gegeven in de groepszaal op maandagochtend, dinsdag - en vrijdagochtend. Kom in kleding die lekker zit en waarin u zich makkelijk kunt bewegen. Neem een handdoek mee (voor op uw matje) en een bidon met water. Goed water drinken na de les is heel belangrijk! Zorg dat u 5 minuten van tevoren aanwezig bent, dan kunnen we op tijd beginnen.

Jeanet Wever

Starten met Bodybalance

Heeft u vragen of wilt u een gratis proefles volgen, bel dan met 0529-484375 of kom een keer langs bij Helios. Klik hier voor de tarieven.

Ervaring/Review

'Wel eens gehoord van: cobra, downdog, heupopener en twist? Het zijn enkele termen die gebruikt worden bij Bodybalance. Bodybalance vind ik een goede manier om je lichaam en geest in balans te brengen. De les kan een aanvulling zijn bij een andere sport, maar het kan ook alleen beoefend worden. In het eerste gedeelte van de les worden je spieren opgewarmd met Tai Chi oefeningen en kom je in “the mood”. Daarna krijgen, volgens een vast stramien, al je spieren een beurt met stretchoefeningen d.m.v. pilates en yoga. Alles wordt ondersteund met muziek. Je gewrichten worden flexibel, je spieren worden opgerekt; ook word je ademhaling goed begeleid gedurende de les door de enthousiaste instructrice en volgens mij verbrand je ook nog veel calorieën. Mijn evenwicht, balans en lenigheid zijn erdoor verbeterd, waardoor ik me prettiger voel. De les wordt 3 maanden in een vaste indeling gegeven, waardoor je na enkele weken al vooruitgang bij jezelf kunt merken. Daarna begint er weer een nieuwe cyclus. Aan het einde van de les is er een meditatiemoment waarin je rust en harmonie vindt. Ik fiets altijd met een voldaan gevoel naar huis en kan iedereen aanraden om eens een les mee te draaien.'

Frieda Schuurman

 

Tarieven Lestijden Helios App Telefoon Email Facebook