Bodyshape

odyshape kan het beste omschreven worden als krachttraining op stevige muziek. Tijdens de training komen alle spiergroepen uitgebreid aanbod. De meeste oefeningen worden uitgevoerd met een speciale stang: barbell genaamd. Het gewicht van de barbell kan men met behulp van schijven zelf worden bepaald. Iedereen kan zo op zijn of haar eigen niveau trainen. De training is gericht op spierversteviging, afslanken en behoud van spiermassa.

Wat moet u weten

De les duurt 55 minuten en wordt gegeven in de groepszaal op maandag- en woensdagavond. Kom in kleding die niet loshangend is en waarin u zich vrij kunt bewegen. Neem een handdoek mee (voor op uw matje) en een bidon met water. Zorg dat u 5 minuten van tevoren aanwezig bent. Uw instructeur zal aangeven wat u nodig hebt qua gewichten. Elke 10 weken wordt de bodyshape les vernieuwd en zullen andere oefeningen worden gedaan. De lessen worden gegeven op maandag- en woensdagavond.

Uw Instructeurs

Monique Wieling

Elisja Helledoorn

Starten met Bodyshape

Heeft u vragen of wilt u een gratis proefles volgen, bel dan met 0529-484375 of kom een keer langs bij Helios. Klik hier voor de tarieven.

Ervaring/Review

'Ik twijfelde vooraf of het wel iets voor mij zou zijn: bodyshape. Want met gewichten in de weer en bergen kilo’s verzetten was niets voor mij. Daarbij wilde ik vooral fitter worden en mijn spieren trainen. Maar echte spierbundels kweken hoefde niet zo nodig. Na een paar proeflessen was ik overtuigd; bodyshape was zeker iets voor mij. Ik werd fitter en merkte al na een paar weken dat de verschillende oefeningen me beter af gingen. Het werkte! Benen, rug, buik, biceps, triceps; alle spiergroepen komen aan bod. Op maandag begint de les met een warming-up van een kwartier door middel van verschillende dansoefeningen op muziek. Op woensdag gaan we direct met de stang aan de gang. Ieder bepaalt voor zich hoeveel gewichten er aan gaan. En zonder extra schijven kan natuurlijk ook. Dat het een groepsles is –je bent niet alleen – zorgt voor een extra stimulans. En alle oefeningen gaan op muziek, wel zo fijn. Het uur bodyshape vliegt voorbij.'

Mariëlle Schra

 

Tarieven Lestijden Helios App Telefoon Email Facebook