BBB (buik, benen, billen)

Deze groepsles is speciaal ontwikkeld voor de buik, billen en benen. Spiergroepen die met verschillende materialen en bewegingen actief getraind worden. De buik, billen en benen worden en blijven lekker strak. Omdat tijdens deze les niet gesprongen wordt, kunnen mensen met specifieke klachten zoals rug, nek, knie of schouderklachten rustig meedoen. Eventueel wordt uw programma door onze instructeur aangepast aan klachten.

Wat moet u weten

De les duurt 55 minuten en wordt gegeven in de groepszaal op dinsdag- en donderdagochtend. Kom in kleding waarin u zich vrij kunt bewegen. Neem een handdoek mee (voor op uw matje) en een bidon met water. Zorg dat u 5 minuten van tevoren aanwezig bent, dan kunnen we op tijd beginnen.

Lieneke Schenk

Jose Borger

Starten met BBB

Heeft u vragen of wilt u een gratis proefles volgen, bel dan met 0529-484375 of kom een keer langs bij Helios. Klik hier voor de tarieven.

Ervaring/Review

'Elke donderdagochtend is er BBB les bij Helios, die ik als trouwe fan graag elke keer bezoek. Helaas lukt sporten naast werk, kinderen en paarden maar 1x in de week. Maar dat is dan ook mijn uur. We doen altijd veel verschillende oefeningen. De lessen sluiten mooi op elkaar aan maar zijn toch altijd verrassend wisselend. Nu ik met mijn rug heb mag ik op het moment niet meer dan 2 tot 4 kg tillen. Maar...meer kilo's is natuurlijk uitdagender maar voor eerst moet ik naar de therapeut luisteren. De lessen van José Borger zijn goed bezocht. Het zit bijna altijd vol, jong en oud, heel gezellig! Maar dan hou ik ook van gezelligheid. José weet je altijd te motiveren en haalt het uiterste uit je. Van de step tot de gewichten naar de mat, je wordt er enthousiast van. Hoe zal het met de spierpijn de volgende dag zijn vraag je je vaak af. Het is goed om de dag erna te voelen wat je hebt gedaan. Eigenlijk moet je dit minimaal 2x in de week doen. Het uur gaat te snel voorbij, de muziek van de cooling down wordt ingezet en dan moet ik helaas weer een weekje wachten.'

Margot Hol-Dozeman

 

Tarieven Lestijden Helios App Telefoon Email Facebook