Pilates

PilatesClarienClarien

 

 

Pilates volgt de principes van het zeer bewust bewegen met beheersing en controle. Met intense concentratie en een specifieke ademhaling maakt u vloeiende bewegingen. Door dit met regelmaat en precisie te doen levert dat resultaten op, zoals:

  • Coördinatieverbetering zowel in uw lichaam als ook mentaal
  • Verhoogde longcapaciteit en betere bloedcirculatie
  • Meer spierkracht en flexibiliteit
  • Soepeler gewrichten en sterkere botten
  • Houdingverbetering doordat u beter in balans bent.

Wat moet uw weten

De les duurt 55 minuten en wordt gegeven in de groepszaal op donderdagavond en zaterdagochtend. Kom in kleding waarin u zich vrij kunt bewegen. Neem een handdoek mee (voor op uw matje). Zorg dat u 5 minuten van tevoren aanwezig bent. 

Starten met Pilates

Heeft u vragen of wilt u een gratis proefles volgen, bel dan met 0529-484375 of kom een keer langs bij Helios. Klik hier voor de tarieven.

Ervaring/Review

'Al enige tijd neem ik deel aan de Pilateslessen bij Helios. Het is een fijne les met leuke instructrices en je bent lekker fysiek bezig, met als beloning na afloop een heerlijk ontspannen gevoel. Je traint diverse spiergroepen zoals: buik, billen en bovenbenen, maar ook de schouders en bovenarmen komen aan bod. Ik merk dat mijn lichaam er sterker en leniger van wordt, dat ik een betere houding krijg en mezelf ook meer bewust ben van mijn houding. Ook als je een blessure hebt kun je nog prima pilates doen. De oefeningen worden dan iets aangepast. Het is een sport voor alle leeftijden en ik kan het iedereen aanbevelen. Ik ga meestal op zaterdagmorgen en voor mij is het de perfecte start van het weekend. Maar ook aan het einde van een lange werkdag is het heerlijk om een pilates-les te volgen. Je voelt je na afloop altijd fitter dan ervoor.'

Alike Hutten

 

Tarieven Lestijden Helios App Telefoon Email Facebook