Zumba

zumba

Uw instructeur

Ingrid van Baalen Ingrid van Baalen

Tijdens deze les worden fitness en dans gecombineerd in een actieve workout. Heerlijk om te doen en een ideale manier om uw figuur te verbeteren. De uitvinder van Zumba, de Colombiaan Alberto Perez, heeft bewegingen uit Latijnse dansen zoals salsa, samba, merengue en flamenco omgezet naar een leuke fitness les, die u het gevoel geven van dans! U verbrandt tot wel 1000 calorieën per uur.

Wat moet u weten

De les duurt 55 minuten en wordt gegeven in de groepszaal op maandag-, woensdag en donderdagavond en op zondagochtend. Kom in kleding waarin u zich vrij kunt bewegen en sportschoenen met goede demping. Neem een handdoek mee en een bidon met water.  Zorg dat u 5 minuten van tevoren aanwezig bent. 

Starten met Zumba

Heeft u vragen of wilt u een gratis proefles volgen, bel dan met 0529-484375 of kom een keer langs bij Helios. Klik hier voor de tarieven.

Ervaring/Review

'De letterlijke betekenis van Zumba blijkt ‘bewegen en plezier maken’, en dat is precies wat Zumba voor mij is!
Een paar jaar geleden ben ik ooit begonnen met Zumba op uitnodiging van een bevriende moeder van de school van onze kinderen. Destijds tegelijk met fitness (op apparaten) ter ondersteuning bij de wens om af te vallen. Dit laatste onderdeel heb ik na de nodige kilo’s kwijt te zijn geraakt ‘links laten liggen’, want de kracht van Zumba is ook mijn drijfveer; lekker (snel) bewegen met je hele lichaam op ritmische muziek en eenvoudigweg plezier hebben in wat je doet. Omdat de danspassen vaak niet heel moeilijk zijn, kan echt iedereen meedoen.
De groepslessen waar ik twee keer in de week aan deelneem, zijn dan ook gemêleerd in leeftijd (jong en ouder) met zelfs een man in onze groep. Het enige waar je echt van moet houden is dansen.
Ingrid is onze bevlogen instructrice die de gave bezit om met haar enthousiasme en mooie energieke bewegingen je vanaf het begin van de les op te peppen. De typische Zumba-nummers bieden je de mogelijkheid om je door de muziek te laten meeslepen, waardoor je zonder schroom in een fijne ontspannen sfeer kunt dansen!
Alles is goed, niets gek, ieder met zijn / haar kunnen en persoonlijkheid. Zumba is heel gemakkelijk vol te houden als je sport met plezier!!!'

Marlies Jansen

 

Tarieven Lestijden Helios App Telefoon Email Facebook