Bootwalk

Bootwalk

Uw instructeur

Wichel Borger Wichel Borger

Bootwalk is een leuke gevarieerde vorm van buitensport waarbij er niet wordt hardgelopen maar gewandeld en tussendoor word gewerkt aan spierversterkende oefeningen. Dit maakt de training geschikt voor iedereen.

De bootwalk is geschikt voor alle leeftijden en niveaus en zal de gezondheid positief beïnvloeden. Het buiten trainen is goed voor de geest en het trainen van kracht zal de rustmetabolisme vergroten. Daarnaast zal het wandelen helpen bij verbeteren van het uithoudingsvermogen. Dus zoekt u een leuke afwisselende training in de buitenlucht dan is bootwalk geschikt voor u!

Wat moet u weten

Bootwalk duurt een uur en wordt gegeven op donderdagavond bij Helios buiten of op een nader afgesproken locatie. Kom in kleding die ademt en aangepast is aan het weer, draag goede wandelschoenen. Zorg dat u 5 minuten van tevoren aanwezig bent. Wij zorgen voor verlichting en hesjes zodat u zichtbaar bent in het donker

Starten met Bootwalk

Heeft u vragen of wilt u een gratis proefles volgen, bel dan met 0529-484375 of kom een keer langs bij Helios. Klik hier voor de tarieven.

 

Tarieven Lestijden Helios App Telefoon Email Facebook