Reguliere Spinningles

Spinning

Uw instructeurs

Donald GroelsDonald GroelsHans KoopmanDonald GroelsSusan BeltmanSusan Beltman Rene OhmsRene Ohms

Een zeer intensieve les op de fiets voor degene die wil afvallen of conditie wil opdoen. Als u weinig tijd hebt om te sporten dan is deze les ideaal voor u. U gaat klimmen, afdalen, sprinten en gewoon hele stukken op eenzelfde tempo fietsen. Tijdens deze les kunt u de uitdaging met uzelf aangaan of uw eigen tempo bepalen.

Wat u moet weten

De les duurt 45 minuten en wordt gegeven in de groepszaal op alle doordeweekse avonden gegeven en op donderdagochtend. Kom in kleding die niet loshangend is en waarin u zich vrij kunt bewegen. Neem een handdoek mee en een bidon met water. Goed water drinken tijdens en na de spinningles is heel belangrijk! Zorg dat u 5 minuten van tevoren aanwezig bent, dan kunnen we op tijd beginnen.

Starten met spinning

Voordat u start met het meedoen met de reguliere spinningles, doen we een test, op basis hiervan wordt u conditie afgestemd op de fiets. U traint op uw eigen niveau binnen de spinningles.

Heeft u vragen of wilt u een gratis proefles volgen, bel dan met 0529-484375 of kom een keer langs bij Helios. Klik hier voor de tarieven.

 

Tarieven Lestijden Helios App Telefoon Email Facebook