Bewegingsadvies

BewegingsadviesNatuurlijk is bewegen een heel groot element bij het afvallen. U kunt nog zo gezond eten, maar beweging is belangrijk voor de doorbloeding, optimale stofwisseling, algeheel lekker gevoel in uw lijf. Bovendien geeft beweging en sporten echt voldoening.

Natuurlijk starten we niet met de meest intensieve training, maar daar willen we wel naar toe. Uw lichaam is niet gewend aan voldoende beweging. Onder leiding van vitaliteitscoach Ronald Kooyman of een van onze andere personal trainers, gaan we werken aan het optimaal in beweging zetten van uw lijf. Hiervoor kunnen wij bijvoorbeeld de Kinesis wand gebruiken, waarbij uw lijf al het werk moet doen, terwijl de apparaten net voldoende weerstand geven. Ook werken wij veel in de Functionzone, een zaal waarbij wij met kleine en grote materialen en uw eigen lichaam het werk laten doen.

Better Belly

Het meeste vet van zowel man als vrouw gaat rondom de buik zitten. Het afvallen zal in eerste instantie veel meer effect hebben op uw gezicht, armen en benen dan op uw buik. Daarom hebben wij de Better Belly in het leven geroepen. Een cursus van 4 weken waarin u 3x per week werkt aan uw buik en 1x voedingsadvies krijgt. De les duurt 15 minuten en u werkt onder begeleiding van een deskundige. Better Belly is ook te volgen als u geen lid bent van Helios.

BGNLeef mental coaching

 

Tarieven Lestijden Helios App Telefoon Email Facebook