Personal Training Individueel

Personal Training IndividueelU maakt kennis met uw Personal Trainer. We doen een intake met weging en metingen om zo een startpunt te hebben. We stellen samen doelen op die haalbaar zijn en bepalen met een conditietest, waar u nu staat. Daarna gaan we in lessen van start, elke les wordt door uw Personal trainer (PT) voorbereidt en zij of hij past deze steeds aan.

Tijdens Personal Training Individueel maken wij gebruik van apparatuur in de Fitness ruimte, de Functionzone, de Kinesis wand en Spinning fietsen. U zult merken dat elke les anders is, andere elementen bevat om specifieke spiergroepen te trainen. Dit maakt het leuk en verrassend.

Uw voordeel:

  • 100% aandacht
  • Stimulering en begeleiding
  • Elke les is anders, maar helemaal op u afgestemd
  • Trainen op een tijd die u uitkomt, per les kan er een andere dag, tijdstip worden gepland
  • Persoonlijke doelen worden behaald

Starten met Personal Training Individueel

U kunt altijd starten met Personal training, ongeacht of u nu al lange tijd sport of niet. U kunt kiezen voor enkele lessen of juist langdurig voor het bepalen van een bepaald doel. Spreek dit door met uw Personal Trainer. Hij begeleidt u ook in dit proces, na de intake kan hij of zij een inschatting maken wat u nodig heeft. Bel voor een afspraak met 0529-484375  of kom een keer langs bij Helios. Klik hier voor de tarieven.

 

Tarieven Lestijden Helios App Telefoon Email Facebook