Groepslessen

GroeplessenOnze groeplessen zijn in verschillende categorieën in te delen afhankelijk waar u voorkeur ligt.

Lichaamsverbetering

Bodybalance is een combinatie van yoga, tai chi en pilates. Bodybalance maakt stramme en strakke spieren weer soepel en sterk. Door de specifieke oefeningen heb je minder last van lichamelijke klachten.

BBB is een les waar de buik, billen en benen getraind. Zeer geschikt voor mensen met rug-, nek, knie- of schouderklachten.

Buikspierkwartier voor een strakke buik. In 15 minuten tijd hebben zowel mannen als vrouwen een stok achter d e deur om hieraan te werken.

Pilates volgt de principes van het zeer bewust bewegen met beheersing en controle, dus met een intense concentratie, een specifieke ademhaling, het werken vanuit je kern/centrum en dat alles met vloeiende bewegingen.  

Actieve lessen binnen

PITT is een korte explosieve training voor meer kracht en conditie. Steeds wisselende circuits en op u kunt op eigen niveau trainen.

55+ Vitaal en Fit is er in twee varianten. Een actieve les in de fitness zaal met apparaten  of een actieve les voor 55+ in de groepszaal op muziek.

Total Body workout is een les voor iedereen die van afwisseling houdt. Er staat iedere week weer iets anders op het programma.

Zumba is een actieve workout om op een leuke manier calorieën te verbranden en je figuur te verbeteren. Een mix tussen fitness en dans.

Bodyshape kan het beste omschreven worden als fitness op muziek. Tijdens de training komen alle spiergroepen uitgebreid aanbod. De meeste oefeningen worden uitgevoerd met een speciale stang: barbell genaamd.

Spinning is een zeer intensieve les op de fiets voor degene die wil afvallen of conditie wil opdoen. Als u weinig tijd hebt om te sporten dan is deze 45 minuten les ideaal voor u.

Actieve lessen buiten

Bootcamp is een goede manier om je uithoudingsvermogen en mentale conditie op peil te houden. Lekker buiten in een groep.

Bootwalk is een les voor iedereen die niet van hardlopen houdt maar wel actief wil wandelen en oefeningen doen in een groep.

Starten met een groepsles maar nog geen idee welke?

Als u geen keuze kunt maken maak dan een afspraak. We kijken op basis van uw kunnen, conditie, lichamelijke beperkingen etc. wat de beste groepstraining voor u kan zijn. U krijgt een rondleiding door de sportschool en we leggen de verschillende mogelijkheden uit. Bel voor een afspraak 0529-484375 of stuur een email naar helios@heliosfit.nl.

 

Tarieven Lestijden Helios App Telefoon Email Facebook