55+ Fitness

Fitness HeliosAls u al wat op leeftijd bent is fit en gezond blijven heel belangrijk. 55+ Fitness is samen sporten, onder professionele begeleiding. Naast het sociale aspect is samen sporten een drijfveer om door te zetten. Voor iedere deelnemer wordt een persoonlijk individueel  sportprogramma opgezet, ook als u lichamelijke klachten heeft, houden wij hier rekening mee. 

De training zorgt voor de positieve effecten op uw lichaam, hart en longen. Want wie op deze leeftijd actief blijft, plukt daarvan de vruchten met:

  • een betere hartfunctie en gezondere bloedsomloop
  • constante bloedsuikerspiegel
  • gezondere gewrichten
  • minder kans op kanker
  • betere slaap
  • verhoging van de botmassa

Voor 55+ Fitness hebben wij verschillende opties :

  1. 55+ Fitness groepsles in de fitnesszaal op dinsdagochtend. De Fitness zaal is dan ook open voor andere bezoekers
  2. Individuele 55+ Fitnesstraining met leeftijdsgenoten op dinsdag en donderdag van 13.00 tot 14.30 uur gegeven. De Fitness zaal is op donderdag voor andere bezoekers gesloten.
  3. 55+ Vitaal en Fit op muziek op dinsdagochtend. Klik hier voor meer informatie

Uw instructeur

José Borger José Borger

55+ Fitness Groepsles

Wat moet u weten

Kom in kleding waarin u zich vrij kunt bewegen. Neem een handdoek mee (zodat u deze kunt gebruiken op apparaten of transpiratie kunt afvegen) en een bidon met water. Bij de groepsles vragen wij u om 5 minuten van tevoren aanwezig te zijn, zodat we op tijd kunnen beginnen. Na afloop kunt u gezellig nog gratis koffie of thee drinken aan ons stamtafel.

Starten met 55+ Fitness groepsles

Wist u dat 55plussers tegen gereduceerd tarief sporten?  Klik hier voor onze tarieven.

Heeft u vragen of wilt u een gratis proefles volgen, bel dan met 0529-484375 of kom een keer langs bij Helios.


Individueel 55+ Fitnesstraining

Individueel fitness betekent dat u zelf met een persoonlijk op maat gemaakt schema in onze sportschool gaat trainen, dit kan op fitness toestellen in de Fitness ruimte of met de Kinesis-wand. U kunt trainen voor conditie, balans, kracht of alle drie.Helios App

Bij uw eerste bezoek heeft u een persoonlijk gesprek en een test met onze fitnessinstructeur en  zal naar aanleiding daarvan een persoonlijk schema op maat voor u samengesteld worden. Na elke 4 weken zal uw schema met uw trainer worden geëvalueerd en indien nodig aangepast worden. Wij leggen u uit hoe u de apparaten kunt instellen en gebruiken, welke houding u aan moet nemen etc.

Met ons gratis Helios App bent u in staat uw voortgang d.m.v. een app op uw telefoon of tablet te volgen, bij te houden en aan te passen. Indien u tussentijds behoefte heeft tot aanpassing, kunt u ook een instructeur vragen die doorlopend in de fitnesszaal aanwezig is of een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.

Starten met Individueel 55+ Fitness

Wist u dat 55plussers tegen gereduceerd tarief sporten? Maak een afspraak voor een intakegesprek, bel dan met 0529-484375 of kom een keer langs bij Helios. Klik hier voor de tarieven.

 

Tarieven Lestijden Helios App Telefoon Email Facebook